0
On Mon-Fri ordered before 14:00 (with delivery time of 1-3 working days) are shipped the same day.
Free shipping from € 95 within NL | €100,- BE & DE
Excellent customer service | Available via Whatsapp
Very wide range of products
29Sep2021
Welkom bij Broforce Airsoft

Welkom bij Broforce Airsoft

By: Broforce AirsoftComments: 0

Maanden lang heeft Team Broforce hard gewerkt om deze webshop up and running te krijgen. Eindelijk is het dan zo ver. We zijn live! 

Airsoft is pas sinds 2013 legaal in Nederland en het is mooi om te zien dat deze sport blijft ontwikkelen en groeien. De vraag naar airsoft producten wordt dan ook steeds groter en in onze regio (Tilburg) ontbrak het tot vandaag nog aan een bedrijf dat klanten kan voorzien van een fijne shopervaring. Om deze ervaring te kunnen realiseren zullen wij onze klanten zo goed mogelijk proberen te helpen middels een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, een ruim aanbod van producten en een uiterst goede klantenservice. Indien je op zoek bent naar een specifiek product, vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan het snelst door ons te bellen of te whatsappen met +31 (0)6 187 582 22. We zullen dan ook onze uiterste best doen om je naar volle tevredenheid te helpen en ondersteunen. 

Uit ervaring merkte we dat de airsoft sport voor een beginnende speler erg overweldigend kan zijn. We willen beginnende spelers daarom wat extra hulp aanbieden door onder andere productbundels te maken. Dit zijn zorgvuldig samengestelde producten die voor een beginnende speler nodig zijn om te kunnen starten. Op deze manier hoef je dit zelf niet meer uit te zoeken en kan je extra gemakkelijk de juiste producten aanschaffen en dit alles met een leuke korting. Zo heb je meer tijd om te gaan genieten van de sport. Natuurlijk vergeten we de ervaren sporters niet en hebben we ook voor hen mooie bundels. 

Team Broforce is dagelijks bezig met het zoeken naar nieuwe producten en deze toe te voegen aan ons assortiment. Ook zullen we van tijd tot tijd nieuwe bundels gaan samenstellen. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen. En voor nu, veel shopplezier!

Klik hier om terug te gaan naar de home page. 

Met vriendelijke groeten, 

Team Broforce

Comments

There are no comments yet, be the first one to comment

Recent articles

Leave a comment

Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »

Receive special offers in your mailbox?

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Free shipping, order for:
NL: €95,00
BE & DE: €100,00
OTHER: €200,00

Calculate shipping costs

No shipping methods found for this country